Event websites

Sinds de opkomst van cashless events is het belang van een vlot draaiende event website alleen maar toegenomen. Bezoekers willen gemakkelijk toegang tot hun tickets en cashless betaalmethoden, en een goed functionerende website maakt dit allemaal mogelijk zonder haperingen. Of je nu naar een festival, concert of ander evenement gaat, de manier waarop je info vindt en tickets koopt, kan het verschil maken. Hier zijn zes redenen waarom een goede event website een game-changer is!

15-33447-sunrisefestival2023-dbf4109534e6b038.jpg
Foto: Sunrise Festival

1. Makkelijk en toegankelijk

We love apps, maar ze zijn vaak afhankelijk van je toestel en het besturingssysteem. iOS of Android, het kan soms een gedoe zijn. Een website daarentegen? Die is altijd en overal toegankelijk via je browser. Laptop, tablet of smartphone – het maakt niet uit. Geen gedoe met downloads, gewoon klikken en gaan!

2. Altijd up-to-date

Niets is zo vervelend als onverwachte veranderingen zonder dat je het weet. Met een goede event website ben je altijd als eerste op de hoogte van belangrijke updates. Of het nu gaat om slecht weer of extra voorzorgsmaatregelen tegen de zon, je vindt het direct op de site. Geen pushmeldingen nodig, gewoon even checken en je bent weer helemaal bij.

3. Veilig en betrouwbaar

Veiligheid is key, vooral bij het kopen van tickets. Een officiële event website is je beste vriend als het gaat om het vermijden van spam en oplichters. Koop je tickets via het officiële kanaal en je weet zeker dat je de juiste prijs betaalt... én dat je ticket aan de inkom ook echt geldig is. Geen stress, alleen maar plezier!

4. Alles op eén plek

Een goede event website is je one-stop shop voor alle informatie die je nodig hebt. Programma, locatie, praktische tips, en veelgestelde vragen – alles vind je op één plek. En het beste? Je kunt het allemaal snel en makkelijk vinden zonder door verschillende bronnen te moeten ploegen. Plus, je kunt vaak meteen doorlinken naar sociale media voor de laatste updates en om je vrienden op de hoogte te houden.

5. Eigen baas op je website

Als organisator wil je niet volledig afhankelijk zijn van platformen van derden met hun eigen spelregels, zoals social media. Op je eigen website heb jij de volledige controle. Geen algoritmes die bepalen wie jouw updates zien, geen restricties op wat je kunt plaatsen. Jij bent de baas en kunt de bezoekerservaring precies zo vormgeven als jij wilt. Dit geeft je de vrijheid om creatief te zijn en je event precies zo te promoten als jij voor ogen hebt.

6. Gemakkelijk te delen en te vinden

Een goede event website is eenvoudig te delen via links, QR-codes en sociale media. Dit maakt het supermakkelijk voor mensen om informatie over het event te vinden en te delen met vrienden. Zo vergroot je niet alleen je bereik, maar zorg je er ook voor dat iedereen snel de juiste info heeft.

Dus, klaar om het meeste uit je volgende event te halen? Zorg ervoor dat je de officiële website checkt. Ons hoef je niet te overtuigen, wij werken elke dag enthousiast aan event websites voor onze klanten. Makkelijk, snel, veilig en je hebt alle info die je nodig hebt binnen handbereik. Happy eventing!

Vuurtoren

Meest gelezen

Deze website werkt zonder cookies. Zo kan jij ze lekker opeten. Smakelijk! Meer informatie